anal.lisi: Vacances en hotel 4* a Sintra

dissabte, 26 de març del 2011


Hola, nosaltres acabem d’arribar de vacances,com cada any, per l’aniversari d’en Jordi hem anat a fer un creuer, però això ja us ho explicaré en un altre post. Avui us parlaré d’una recomanació per anar de vacances aquesta propera Setmana Santa.
Us imagineu passar la Setmana Santa relaxant-vos en l’Spa del “Pestana Sintra Golf Resort & Spa Hotel 4*? El club Santa Mónica proposa un preu realment increïble perquè gaudiu d'una estada de somni amb tota la família. Per només 230€, podeu gaudir amb els nens del *Health Club (piscina coberta, gimnàs, jacuzzi, sauna, bany turc) d'un Hotel de 4*estrelles, del seu Nou Circuit de Golf i dels palaus i castells dels voltants. No deixis escapar aquesta oportunitat i fes ja la teva reserva. Dóna't pressa perquè aquesta oferta solament està disponible fins al 29 de març. I recorda que els nens són gratis! Per què aquest preu? El club Santa Monica és un Club de viatges que ofereix paquets vacacionals a preus realment baixos ja que estan negociats individualment amb les agències. Aquestes ofertes estan actives durant solament uns dies però a canvi pots optar a viatges increïbles i estades en hotels de qualitat amb alts descomptes respecte al preu real. L'alta en el Club és gratuïta i no es necessita invitació. Pots fer-ho en http://clubsantamonica.com i descobrir aquesta i altres ofertes sorprenents.
Això és el que us tenia que explicar, però entrant a la pàgina, i veient les fotos, entren moltíssimes ganes d’anar-hi. A nosaltres ens agrada molt fer vacances culturals, i aquesta opció de Sintra a prop de Lisboa, te molt d’atractiu. Sintra està considerat Patrimoni de la humanitat, Allà s’hi pot visitar el Palau Nacional del segle XVI, El castell dos Mouros del Segle VIII, el palau da pena, el palau da Regaleira,...
I després de tanta intoxicació històrica (que a nosaltres ens encanta), que millor que poder-se relaxar a l’Spa.
Trobo que és una bona opció per poder anar de vacances en família.


Si T'agrada Aquest Bloc pots votar-me
Vota'm al TOP CATALÀ!