Aquests dies, a moltes poblacions, hi ha els emisaris dels Reis Mags, per recollir les cartes amb tots els desitjos dels nens, la carta als reis mags, s'ha d'escriure, o dibuixar, amb les coses que un desitjaria, i els Srs. Reis, portaran el que creguin convenient. S'ha de recordar que En Fumera, ens porta vigilant tot l'any, i especialment aquests dies. Tot el que demanem, no ens ho poden portar, però si, una part del que demanem, i altres coses que els Reis creuen convenient.



L a carta als Reis, es pot lliurar en ma, als Patges Reials, Enviar-la per correu ordinari ( a l'atenció dels Reis Melcior, Gaspar i Baltassar al carrer Reial S/Nº d'Orient) no cal segell, i últimament, les noves tecnologies, ens permeten enviar-la per correu electrònic ( Edu365, Nadal enteranyinat, Diari de Girona, servei de cartes telemàtiques, Regio7, ...).


A casa ho hem fet de totes les maneres possibles, en ma al patge blanc i al negre, per correu ordinari, i a travers de correu-e, no fos ca que se n'extraviés alguna....


Encara s'hi és a temps!!! i hem de recordar tots d'anar a esperar-los demà a les cabalcades de les nostres poblacions, amb un fanalet perquè ens puguin veure be, i sobretot!!! Anar a dormir ben aviat!!!(que si hi ha nens desperts passen de llarg!!!!).