Per fer el nostre fanalet, necessitarem:
*2 cartulines (mida A4 o una miqueta més gran)

*Cola en barra i/o cinta adhesiva
*Recle, Llàpis i goma d'esborrar
*Tisores
*Gomets o pintures, altres ornaments
*Paper de cel.lofan
*un cordill

Començarem amb una cartulina, doblegant-la per la meitat, de la part més ample. Mesurarem entre 2 i 3 cm i farem una ratlla amb el llàpis, sense apretar gaire (després l'haurem d'esborrar) per tota la part més ample, que serà la part de dalt i baix del fanalet. Ara, tornarem a agafar el recle, i farem línees perpendiculars i paral.leles entre si, mesurant totes el mateix (jo he agafat l'amplada del recle per fer la mesura)des de la ratlla marcada a dalt, fins a baix, i tallarem amb les tisores, sense passar-nos de la ratlla horitzontal.


Ara, és un bon moment per enganxar-hi els gomets o altres ornaments que hi volguem posar. També podem utilitzar pintura de dits....Tallarem el paper de cel.lofan amb la mateixa mida que la part més ampla de la cartulina, però la farem més curta per la part estreta, uns 5 ó 6 cm, l'enganxrem, preferiblement amb la cinta adhesiva, per la part de dalt interior, i després per la part de baix, ens ha de quedar ben posat.
Ara ve la part més " complicada" és unir les dos costats, i enganxar-ho que ens quedi ben col.locat.
Tallarem dues tires llargues amb l'altra cartulina, d'una 3 cm, que ens serviran per reforçar i amagar el cordillet que passarem per la part superior, fent un parell de foradets, i uns nusos. Si volem, podem tallar una rodona amb el diàmetre i una miqueta més de la mida del fanalet, on farem unes pestanyetes petites que enganxarem a la part de sota. Enganxarem les tires de cartulina, una a dalt i l'altra a baix, per reforçar i tapar el cordill i el sota (si li hem posat) i... ja està, tenim un fanalet per anar a esperar els reis, ara només caldrà posar-hi llum a dins.... i esperar que els reis es fixin en nosaltres i ens portin moltes coses....
Si T'agrada Aquest Bloc pots votar-me Vota'm al TOP CATALÀ!