Recordeu com fa uns dies varem fer una rosa de cartolina amb 5 pètals? Doncs, com que en Xavi (5) la va trobar complicada per ell, i com que és força pesadet, i ell també volia fer-ne una, hem provat de fer-la amb plastilina. I ens han quedat molt be.



Per fer les roses de plastilina hem necessitat:
-plastilina (de la que seca al forn)
-un corró de cuina.
-plantilla amb 5 pètals
-cola blanca.


Primer de rot agafarem la plastilina, i amb el corró, la estirarem fins que ens quedi ben fina. Marcarem amb la plantilla (podem fer servir la de les roses de cartolina, o alguna d’aquestes que ja son per plastilina), i traurem la plastilina que sobra, hem de fer 2 plantilles.
Posarem una boleta de plastilina al mig, i agafarem un pètal i embolicarem la boleta, agafarem un altre pètal de l’altre costat i embolicarem el primer... i així amb tots 5. Posarem aquesta part de la rosa sobre dels altres 5 pètals, i farem el mateix.
Un cop acabat posarem la rosa al forn perquè endureixi, seguint les indicacions del fabricant de la plastilina. Quan estigui, deixarem refredar, i l’envernissarem amb la cola blanca, que quan s’asseca ens deixarà la rosa brillant...



Si T'agrada Aquest Bloc pots votar-me
Vota'm al TOP CATALÀ!




Més roses que hem fet al Racó dels nens: (fes click a la imatge i seras redireccionat a la pàgina, s'obre en una finestra nova)


1 comentaris:

Anònim ha dit...

molt boniques, tot un artista