Vols crear una postal tridimensional per a regalar aquest Sant Jordi? Imprimeix els dos documents que trobaràs tot seguit (s'obren en una nova finestra), i llegeix i segueix amb atenció les instruccions:Imprimeix i pinta al teu gust el dibuix del drac de Sant Jordi i el paper que farà de postal (i a on enganxaràs el drac).
Retalla acuradament el drac. Recorda que no has de retallar les pestanyes que després et permetran enganxar el drac al paper. Demana ajuda als teus pares o germans, si cal.
Doblega el drac per les línies puntejades i les pestanyes cap enrera (com en el dibuix).

I ara, doblega també el paper que farà de postal per la línia puntejada. Si vols, ho pots enganxar a sobre d'una cartolina per a que et quedi més fort.
Utiliza pegament per fixar les pestanyes del drac en les marques que trobaràs al paper. Només has de posar pegament a les pestanyes.


Deixa que el pegament s'assequi i... ja ho tens!. Recorda que pots fer un dibuix o posar un missatge a la primera pàgina de la postal.Aquesta i d'altres activitats per Sant Jordi a la pag de diba. Així és com ha quedat la postal dels meus nens...