Ja falta menys... i a totes les mames ens agrada rebre una rosa dels nostres fills, i sobretot, ens agrada més si la han fet ells mateixos... l'any passat, em van regalar els meus fills, una rosa preciosa que havien fet ells amb les seves pròpies manetes, aquest any, vull repetir la rosa, però per què els meus fills, la puguin també regalar a la iaia, l'àvia, la besiaia, la besàvia, la tieta... que també s'ho mereixen! i com que ja estem instalats el cap de setmana a la nostra caravana del càmping... i tenim molt de temps sense tele i varis, aquest cap de setmana hem començat a fer la manualitat de les Roses de Sant Jordi. És molt fàcil, i queden molt be...

Necessitarem:


  • una ouera de cartró

  • pintura verda (aquarel.les o témperes)

  • paper de seda vermell i verd

  • filferro

  • una canya de refresc

  • cola

  • Tisores

Primer de tot, tallarem la ouera i la pintarem de verd. Mentre s'asseca, tallarem el paper de seda amb una amplada d'uns 5-8 cm, i la començarem a enrotllar fent que quedi desigual... lligarem la part d'abaix amb el filferro. quan la pintura de la ouera està seca, farem un foradet a la part de baix, i hi passarem el filferro, que enrotllarem a la canyeta. Llavors tallarem el paper de seda verd, amb tires d'in c. més o menys, que enrotllarem amb l'ajuda de la cola a la canyeta, i Ja Éstà!!! Una Rosa de Sant Jordi preciosa i feta pels nens!!! S'ho passaran molt bé!!!


Més roses que hem fet al Racó dels nens: (fes click a la imatge i seras redireccionat a la pàgina, s'obre en una finestra nova)
Si T'agrada Aquest Bloc pots votar-meVota'm al TOP CATALÀ!
5 comentaris:

Doncs en Quim, és Clar!! ha dit...

Aquesta activitat és molt interessant, aparta a la mainada de la faceta passiva per convertir-los en subjectes actius, aprenent i gaudint amb les seves mans, bona pensada.

Anònim ha dit...

Gracies per la idea. Jo ho he probat i han quedat molt boniques.

Anònim ha dit...

fantàstic, queda molt be. Graaaacies!

Anònim ha dit...

son molt xulis

Alexandra ha dit...

Quina bona idea! és molt útil i econòmic ja que ho podem fer amb material reciclat que tenim per casa. Tinc un blog que et pot interessar on hi han manualitats per fer a l'aula, espero que t'agradi. http://alexandracalero.blogspot.com/search/label/blogosfera