Bolets

dimarts, 17 de juny del 2008

Què hi ha millor que gaudir de la natura? a casa ens agrada molt, els caps de setmana, anar amb el cotxe a la muntanya. Ara comença a ser un altre cop època de bolets, i anem a buscar bolets.... això si, només s'agafen els que realment coneixem, i consumirem, el bosc s'ha de respectar! a vegades trobem bolets que son bons comestibles, però que nosaltres no tenim el costum de consumir, per tant, es queden allà on els hem trobat, només els "cacem" amb la càmera de fotos. Això si, quan trobem els bolets que busquem fem festa grossa!!!
Aquest passat cap de setmana, vam sortir a la muntanya, direcció a l'Alta Garrotxa, a buscar Rossinyols, el dissabte no en vam trobar, però el que vam trobar va ser... Un Mega-Rovelló, media 18 cm i pesava quasi 400 gr. En aquesta época no és molt habitual trobar-ne (be, si, fan una florada, però son difícils de trobar)), àquest Rovelló va ser l'únic que ens vam endur cap a casa.
El diumenge, ja a la tarda, i força tard, vam tornar a intentar de trobar Rossinyols, volíem menjar per sopar una truita de Rossinyols, primer no trobàvem res (lógicament, el bosc ja estava arrassat), però el papa en va trobar un bon grapat, i la mama va rematar...quina truita més bona que varem menjar...
aquí deixem les fotos de les troballes...

1 comentaris:

Doncs en Quim, és Clar!! ha dit...

Quin be de Déu de bolets, que bons, ummm!!